صنایع غذایی بادرام(چای بادرام،عسل)
  • صنایع غذایی بادرام

    محصولات کشاورزی شمال

  • مشاوره و خرید

    ۰۹۱۲۲۵۷۶۷۲۲

  • تحویل رایگان

    سفارش بیش از 150 هزار تومان

سبد خرید

My Cart

0 محصول
  • سبد خرید شما خالی است!

  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • چای سبز ایرانی
    • چای سرگل شمال
    • چای سفید ایرانی
    • چای سنتی ایرانی
    • چای شمال عمده
    • چای قلم شمال
    • برنج
    • گل گاو زبان
    • دمنوش های گیاهی
    • عسل پاییزه
    • عسل بهاره
  • درباره ما
  • اخبار
  • مقالات
  • آموزش
  • تماس با ما
واحد پول
لینک منو
  • لیست دلخواه (0)
  • تسویه حساب
ورود
وارد شوید و یا ثبت نام کنید
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

عضو نیستید؟

ثبت نام رایگان و آسان است!

  • تسویه حساب سریع
  • ثبت چندین آدرس جهت ارسال کالا
  • نمایش سفارش های گذشته و امکانات بیشتر
حساب جدید باز کنید
عسل خام و خواص شفابخش آن !
  • وبلاگ ها
  • عسل خام و خواص شفابخش آن !

دسته بندی وبلاگ

  • مقالات
  • اخبار
  • آموزش

Best Sellers

چای ممتاز 500 گرمی
چای ممتاز 500 گرمی..
280,000 تومان


عسل خام و خواص شفابخش آن !
نویسنده: مدیر سایت تاریخ ایجاد: 22ام اردیبهشت, 1397

عسل خام و خواص شفابخش آن !

عسل خام که به آن عسل فرآوری نشده نیز می گویند توسط زنبور عسل و با استفاده از شهد گل ها تولید می شود. عسل خام به صورت مستقیم از منبع جمع آوری و استخراج می گردد و هیچ فرآیند اضافی در روند تولید و برداشت آن انجام نمی گیرد. این عسل پاستوریزه نیست و به هیچ وجه به آن حرارت و گرما داده نشده است.


عسل خام را به آرامی به وسیله نیروی جاذبه یا در غیر این صورت به شیوه مکانیکی از شان جدا می کنند و سپس در حدود یک هفته به حال خود می گذارند تا بتوان ذرات رو آمده و حباب ها را از سطح آن جمع کرد.


عسل خام در مقایسه با عسل حرارت دیده، سطوح بالاتری از آنزیم ها و ترکیبات عطر و طعم دهنده دارد و در آن هیچ نوع خطر دگرگونی ترکیبات دیگر به وسیله حرارت وجود ندارد.


شرایط عسل خام

در فرآیند تهیه، برداشت و بسته بندی عسل خام باید نکات خاصی رعایت شود :


۱- نباید گرم شده باشد، زیرا حتی فقط استفاده از یک چاقوی گرمکن دار الکتریکی برای بریدن لایه ی مومی پوشش دهنده شان عسل، می تواند بر عسل تاثیر بگذارد.


۲- نباید فیلتر شده باشد. به جای آن می توان عسل را به سادگی با استفاده از یک توری فولادی ضد زنگ عریض از موم جدا کرد. به یقین می توان گفت عسل های بسیار شفاف برای سهولت عمل فیلتر کردن حرارت داده شده اند بنابراین واقعا خام نیستند.


حرارت دادن عسل و تاثیر حرارت روی عسلخواندن

قدرت گرفته از افزونه نوشته‌های مرتبط هوشمند

۳- نباید کرم ماننده شده باشند، یعنی نباید عسل روان را سفت کرده باشند و با این کار از شکرک زدن آن جلوگیری کرده باشند.


۴- نباید پرتوتابی شده باشد. پرتوهای مادون قرمز، مایکروویو (حرارتی)، گاما و الکترون (غیر حرارتی) عمده پرتوهای مورد استفاده در عمل آوری مواد خوراکی هستند.


عسل خام کاملا طبیعی می باشد


خواص عسل خام

عسل خام از زمان های قدیم برای درمان بیماری های مختلفی مورد استفاده قرار می گرفته است. این ماده شفابخش سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی است که در تقویت عمومی بدن و مبارزه با بیماری ها کمک بسیاری می کنند. علاوه بر این، عسل در مراقبت از پوست به دلیل خواص درمانی که دارد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین جهت تقویت سیستم ایمنی بدن به صورت خوراکی مصرف می گردد و از همه مهمتر ثابت شده است که عسل خام یکی از بهترین گزینه ها جهت درمان آلرژی به حساب می آید.


عسل خام فواید بسیاری دارد که بعضی از آن ها را به طور خلاصه بیان خواهیم کرد :


عسل خام باعث افزایش میزان کلسیم و هموگلوبین بدن می گردد.

عسل خام باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و در نتیجه جلوگیری از شروع سرفه، آنفولانزا و سرماخوردگی می شود.

عسل خام باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش می گردد.

عسل خام یک مُلیّن خفیف و موثر می باشد.

یکی از خوراکی های محبوب میان مردم عسل می باشد که به طور ویژه در صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد و البته که امری صحیح و بسیار مفید می باشد. همان طور که در بیمارستان بعثت نیروی هوایی تهران از عسل برای درمان زخم ها استفاده شد، ثابت گردید که عسل خام در درمان زخم ها، کنترل عفونت و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر می باشد.


میزان کالری عسل با توجه به پیمانه های مختلفخواندن

قدرت گرفته از افزونه نوشته‌های مرتبط هوشمند

عسل خام باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می شود


عسل های موجود در بازار

اکثر عسل هایی که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می شود عسل های فرآوری شده هستند که در اثر حرارت، رنگ آن خوشایندتر گردیده و از رُس بستن آن نیز جلوگیری شده است اما با این کار بسیاری از آنتی اکسیدان ها و باکتری های مفید آن نیز تخریب و با حذف می شود.


عسل های فرآوری شده که از آن ها به عنوان عسل صنعتی نیز نام برده می شود بدلیل بسته بندی راحت تر و ظاهر تمیز و روشن و مشتری پسند پاستوریزه شده اند و حرارت دیده اند.


تماس با ما

 آدرس : تهران -فلکه دوم صادقیه - خیابان ایت الله کاشانی -بوستان دوم - کوچه حبیب الله زاده پلاک 8
همراه :09122576722
همراه:09125100492


تلفکس:02144007473

 info@baadraam.ir
حساب کاربری
  • تماس با ما
  • ایجاد حساب کاربری
  • ثبت فیش بانکی
  • سوالات رایج
  • قوانین و مقررات
دسترسی سریع
  • درباره ما
  • پرسش و پاسخ
  • قوانین و مقررات
  • ثبت شکایات
  • پشتیبانی محصول
© 1396 تمامی حقوق این وب سایت متعلق به محصولات غذایی بادرام محفوظ می باشد © 2018 - 2025 طراحی توسط شرق پرداز
imgpayment